Volver al foro
V
VECINO JARDINS
30/01/2009 13:32
Hola,
en referència al veí que comenta lo de la rebaixa de les cases,..., es porta comentant aquest tema des del principi aquest foro, almenys crec haver llegit alguna cosa més sobre aquest tema en les primeres pàgines. Jo personalment no conec a ningú que li hagin rebaixat el pis/casa, però el que si que puc dir es que els preus de les cases/pisos..no en n´hi ha ni un d´igual..pensa que s´han anat venen durant 4 anys i les cirscumstàncies econòmiques han anat canviant. Per altra banda, segurament aquell refrà de que "cuando el rio suena agua lleva" es podria aplicar en aquest cas. Imaginat que hagis comprat la teva vivenda l´any passat! es que en aquests moments estas perdent diners! el promotor no perd pq el preu del terreny es l´inicial...i ha venut el mateix pis a 33M i a 45M aupa! Per tant, i pel poc que sé, jo m´arriesgaria però no dubtis en agafar-te un bon advocat/ada urbanista que et ressolgui bé el tema...no t´hauras de mullar i segurament et portarà la negociació més bé que tu mateix.

Per la meva banda, ho tinc clar. El moment a nivell general es complicat i els preus dels pisos estan baixant a marxes forçades...tot depen de lo que t´agradi el pis que t´has comprat! la decisisó penso s´ha de mirar desde aquest punt de vista.

Salutacions a tots!
 
O
ORENETA
29/01/2009 16:36
Referent al plantejament de olgaflo6 sobre el tema rajoles, no ho recordo be, a mi també me l´han ficat de color blanc, pero la foto que heu penjat sembla de una casa, dons els sanitaris no són el mateix model.De totes formes és més bonic el marró.
Referent a vecino promoción, suposo que cadascu sap fins on vol o pot arribar, cada persona esta en unes circuntàncies diferents, i hem sembla molt be que realment hagi gent que tingui les coses clares i planti cara, suposso que algo obtindran, pero lluitant molt, ja que no crec que aceptin una negociacio colectiva, dons sortirien perden segur.
Salutacions a tots.
 
V
vecino promocion
29/01/2009 14:35
Hola a todos,
Yo también compré hace unos años en esta promoción, un piso.
Llevo mucho tiempo leyendo este foro, pero nunca he opinado, por pereza y porqué repitiria lo mismo que vosotros (pienso igual).
Nos han dicho que la semana que viene se empieza a escriturar, seguro.
Empiezan por bloque 1 y 2.
También nos han dicho que 3 compradores de casas(información directa de uno de ellos), que por lo visto los 3 son amigos, se han echado atrás en la compra, si no les rebajan "sustancialmente" el precio de la casa. (Sustancialmente significa más de 5 millones y menos de 15 millones de ptas.), y esa es la condición que han dado a la promotora.
Si rebajan a unos a los otros también no? Como podemos saberlo? Conoceis algun otro caso? Qué hacemos?
 
P
parellajardins
27/01/2009 13:02
En al·lusió directa a promocions lúdiques merda:
En primer lloc aquest foro és per opinar d´una promoció inmobiliària i no de les opinions de la resta de veïns, que tothom coneix.
No calia fer al·lusió al que jo opinio, i tots coneixem el que tú opines, així que limitat a exposar la teva opinió en referència al pis, sense "riure" de les opinions de la resta.
Si no t´agrada o no vols el pis, no te´l quedis i punto.
 
P
promocions ludiques merda
27/01/2009 00:30
Bona nit,

solament us escric per comentar-vos que el pis m´encanta, es una meravella, es tan bonic ... (segur que "parellajardins" pensa el mateix). Estic enamoradíssim.

A més, vaig ser dels afortunats que vaig comprar el pis l´any passat... A veure com surto d´aquesta!!!!
 
P
promocions ludiques merda
27/01/2009 00:27
.
 
O
olgaflo6
22/01/2009 00:29
hola a tot@s
la nostra kuestio es la següent, us enrekordeu l´any passat kuan vam signar kontracte, ke ens van ensenyar un muestrari de com serien els akabats de la promocio i vam haver de triar el kolor dels mobles de cuina.
us enrekordeu de k ens van esenyar kom seria la rajola k anava a jok amb la rajola del bany(a la pared), us enrekordeu de si era un gresite rectangular de color similar al del terra, o era pel contrari kuadrat i de kolor blanc, kom el k han posat, es k si a mi la memoria no em falla rekordo k el d´un bany era kuadrat i el de l´altre rectangular, i em rafirmo al veure un pis amb una rajola molt semblant a la k ens van ensenyar l´any passat, es aixi o es k ja deliro pel temps trankorregut i en veure ke ens engayen kom a nens emb els mals akabats
adjunto foto del bany en kuestio a la galeria, aveure si amb algu se li refreska la memoria o es ke ja tink deliris per la espera
saluts atot@s i k estiguin ja els pisos akabats pero en kondicions
 
V
ve i na
21/01/2009 08:42
Bon dia!! Tenim uns amics que es van comprar a l´ Horquidea dels Elisis, promoció a Cappont també de FFarré i PLM-Volumetric i van tindre els mateixos problemes amb la primera porta d´ entrada. A més, la seva porta era de mitja altura.. i no van aconseguir res, s´ ho estan arreglant ells ara. A més d´aquest han tingut bastants problemes amb PLM, de fet hi ha una denúncia i tot pel mig avui en dia.
Segons ens han comentat, un cop escritures te pots oblidar d´ ells perqué no et fan res (no parlo d´ arreglar els desperfectes, això si que ho han fet, però tampoc els hi queda més remei que fer-ho, així que no te cap merit...).
En fi, esperem que a nosaltres ens vagi una mica millor...
 
P
parellajardins
20/01/2009 18:04
Hola!
Això és més llarg que les obres de la Capella Sixtina!!! (Si els acabats fossin els mateixos, jejeje...).
Jo crec que ens trucaran en una o dues setmanes, no poden trigar molt més no?.
Personalment, ja tenim tantes ganes de tenir el nostre piset, i arreglar-lo, enfadar-nos perquè el radiador no calenta o perquè un endoll no funciona (jeje),..., decorar-lo, anar a viure..., són tantes setmanes, mesos, anys d´espera!, que es fa molt llarg.
Bé, encara que ara ens interessa firmar amb l´euríbor més baix possible, tenim moltíssimes ganes de tenir les claus!.
En referència a la porta de la entrada no crec que poguem sol·lucionar rés, principalment perquè en aquest foro només som uns quants i no tots..., hauriem de sol·licitar signatures de TOTS els veïns i que ningú escripturés (i això és dificilíssim) i a més a més, si s´ha de passar la instal·lació a la porta de fóra, tota la instal·lació hauria de quedar vista no?, i ara no es posaran a fer-ho, estic segur.
Jo ho vaig dir a Farré i espero que tots insistiu i ho digueu, truqueu a Farré, PLM o Volumètric, mireu els telèfons a internet i així és la única manera que poguem fer algo de pressió.
La 1ª. reunió de veïns promet ser molt molt interessant,...,
 
P
parella
20/01/2009 17:31
Hola a tots, de nou!
Algu sap algo sobre escriptures...es una mica raro que no diguin res... i de la super porta de la entrada? el responsable de F.Farré ja ha parlat amb el "jefe" de volumètric per explicar les queixes dels veïns? o quan ens coneixem haurem de començar a pagar derrametes?
 
P
parella
16/01/2009 17:32
Hola a todos!
Nosostros tambien somos nuevos vecinos,y no sabiamos de la existencia de este foro, pero la curiosidad, la impaciencia de saber mas... La vedad es que desde mayo del 2005, hemos tenido dias de todo... y ahora,ya no nos va de un mes..., pensandolo mejor a ver si nos lo dan pasado febrero, que el euribor estará mas bajo, y habra indemnización, no?
 
P
parellajardins
13/01/2009 16:32
Per cert ramona72, encara no han entregat cap pis....
Es preveu que durant aquest mes de Gener es facin les entregues.
 
P
parellajardins
13/01/2009 16:29
Hola a tots,
Nois/noies, hauriem de començar a ser realistes, perquè em penso que finalment qui vulgui el pis/casa, se l´haurà de quedar com està, perquè em penso que no tenen cap intenció de fer cap reunió ni de parlar amb nosaltres de rés de rés... Es farà la visita rutinària amb el comercial de F.Farré per revisar el pis/casa i després trucaran per escripturar i punto (i per escripturar també ho faran els de F.Farré, és a dir, no podrem veure a ningú ni de PLM ni de Volumètric fins a la reunió de constitució de comunitat!). I qui vulgui escripturar ho farà i qui no tampoc crec que aconsegueixi rés.
Ens va comentar el comercial de F.Farré quan vam anar a veure el pis que lo de la porta d´accès exterior, estava en mans del responsable de F.Farré que havia de parlar amb el "jefe" de volumètric per explicar les queixes dels veïns, però també em penso que si volem porter automàtic ens l´haurem de posar nosaltres....
Em sap, no us voldria decepcionar, però avui em sento especialment pessimista...
Fins aviat.
 
V
ve i na
09/01/2009 08:57
Podriam trucar a PLM i FF i comunicar que alguns veïns de Jardins de l´ Aigua volem fer un reunió conjunta per parlar sobre la promoció i aclarir alguns dubtes. Que fiquin ells data i lloc, pero que sigui abans de 15 dies, per exemple, no ens ho poden negar.
Pero clar, ens hem de comprometre tots a anar-hi.
 
O
olgaflo6
08/01/2009 23:40
estik d´akord
 
P
parellajardins
08/01/2009 20:52
La reunió l´haurien d´organitzar ells, disposen de les dades de tots els futurs "veïns" i seria qüestió de fer una convocatòria generalitzada per tothom. I insisteixo s´ha de parlar de tot lo negatiu, però també lo positiu ok?, no podem ser injustos i s´ha de veure tant lo lleig com lo bonic de promoció. Si es fa la reunió, s´ha d´anar amb "bandera blanca" i facilitar a la promotora el fet d´explicar-se adequadament. Només és la meva opinió, si ens limitem únicament a atacar, no aclarirem rés, no creieu?
 
J
janhihaprou
08/01/2009 17:42
Ok,ens hem de reunir amb els impresentables de Finques Farre o PLM, de manera urgent, sino serà massa tard.
Com ho fem per moure el tema? Vinga propostes!
 
P
parellajardins
08/01/2009 15:14
Mereixem una reunió on es doni resposta a totes aquestes qüestions plantejades al foro (tant positives com negatives, s´ha de ser just per amdues parts, no creieu?), i es puguin aportar propostes o sol·lucions. D´aquesta manera tots estariem més contents, tant "algú" com els compradors. Perquè estic segur que aquesta "angoixa generalitzada" també afecta a "algú" quan llegeix aquest foro i veu les opinions de la seva gran "obra",...., també li deu afectar l´insomni i "mals de panxa".
Em dirigeixo a tots vosaltres (veïns, Farré, Volumètric, PLM, i demés "lectors"), perquè no sol·lucionem això ja? Tant costa organitzar una reunió d´aquest tipus? Una trucada/carta a tots els veïns i listo!.
Va! a veure si entre tots tot acaba bé i contents, ok?.
 
M
MHV
08/01/2009 12:18
Hola de nou! espero que tinguem un bom any 2009 i que tot pugui acabar bé.
Jo demanaria si esteu disposats a parlar tots els que ens poguem reunir amb FF o bé "algú" donat que això s´acaba i els que tenen més pressa hauran d´escriturar.
Hi ha coses molt importants, com el tancament de l´obra i els acabats.
Ens donaran una entrevista? penso que amb els diners que em entregat no ens la poden negar, no?´

Salutacions
 
I
ILERGETA
07/01/2009 18:11
Es del tot cert es és molt decepcionant, que un promoció que si la mirem en conjunt es bonica, tingui els acabats que té. S´han de fer un munt de reparacions que espero no comportin problemes d´espera, les persianes com veu dieu
necessiten algo més qeu un rèpàs. Per el pagament dels industrials no patiu per que amb lo malament que algun d´ells ho han fet no es mereixen cobrar.
El microones sembla de la Señorita Pepis, i les cuines desmereixen tota la promoció, es una llàstima aquesta presa de pel. Suposo que saben que el boca a boca funciona, i segurament molts de nosaltres no recomanrem a aquests señors tant estirats, que no han permés fer cap canvi(pagant) si no era persones vinculades amb la promotora. Quina barra
 
P
parellajardins
05/01/2009 20:52
Ah! i se m´oblidava..., dirigit a "algú" i responsables d´obra de Jardins de l´Aigua, si ja heu pagat als industrials, mal fet..., perquè no es pot entregar un pis amb els endolls torts i que cauen o un parquet tant mal posat o unes persianes que ni baixen, una pintura tant mal feta i altres coses que ja s´han comentat a finques Farré. I dic que "mal fet" perquè s´haurà d´arreglar i tornar-ho a fer tot, què costava fer les coses ben fetes desde un principi?. I per cert, els lavabos molt bonics,.. però és que ni un trist mirall?, bé i més coses que s´han anat comentant per aquí. El pis/casa en general és mono, però els acabats nois..., aquí no hi ha discussió possible (inclús els mateixos treballadors i encarregats de l´obra i comercials de Farré ho comenten en "petit comité"!).
 
P
parellajardins
05/01/2009 19:42
Hola a tots, futurs veïns (si no s´ho repensa més d´un...) i demés lectors....
Si us pareu a pensar..., ja tenim és de 3800 lectures en aquest foro, això vol dir que apart de la gent que intervenim, entra moltíssima gent a llegir el que nosaltres opinem no? I sé que entre aquests, hi ha gent de la promotora-constructora, comercials de Farré i altres "fans"... (salutacions a tots!!!). Per tant si tenim tantes lectures de les nostres opinions, el mínim que mereixeriem seria que "algú" (definició "algú"- membre actiu i amb poder de decisió de la promotora-constructora), donès una resposta a tantes preguntes, dubtes i angoixes que tantes i tantes nits ens estan provocant insomni, entre nosaltres (els futurs veïns).
Fa 4 anys que vam comprar en aquesta promoció "de luxe" (ja a preus d´escàndol!), primer ens fan donar una paga i senyal, sense ensenyar les memòries de qualitats (bé ens van ensenyar uns materials que després era mentira!!!), al cap de 1,5-2 anys, ens truquen per firmar contracte i sorpresa!!! la memòria de qualitats no tenia rés a veure amb el que ens van explicar i no ens deixen fer cap modificació ni rés i tot això sense donar cap senyal de vida en 1,5 anys!!! (i si no el volem, perdem la paga i senyal i hem de comprar pis al moment de més "animació" al mercat),..., ens "conformem" amb aquesta promoció, tenint en compte que encara que no ens deixaven escollir, els acabats eren de "primera qualitat" i que el promotor era una persona molt "detallista",... la que semblava (segons comercials de Farré), la millor i més bonica promoció de lleida, amb un equip constructor-promotor de lo millor, amb una gran serietat i una gran qualitat d´acabats???????????????????????????????????????????????, està acabant decepcionant a molta gent.
No penseu "algú", que si més no, després de tot el temps, dedicació i publicitat que estem donant, els compradors mereixem que ens dediquin una petita part de temps per sol·lucionar tots aquests dubtes i angoixes... (Ei de veritat, necessitem que ens preneu en serio, i ens estalvieu tants mals de caps i angoixes abans de temps..., ja en tindrem suficients quan haguem de pagar mobles, hipoteques i mantenir les feines!).
Si "algú" s´anima..., estem disposats a sentir les vostres respostes.

Esperem que tinguem un bon any 2009!!!
 
O
olgaflo6
04/01/2009 14:02
teniu raó akest mati hem passat per la obra i ja esta fikada la porta principal k tanka el mur i no hi ha porter automatik llavors de k ens serveix l porta? per tindre un bon ensurt, o x a ka la gent vagi a dormir o fer botellon o a katxar? el mur del perimetre es inutil i la porta enkara mes si no es fika un porter automatik, o k ha destar tot el dia tankada i kuan algu et vingui a veure k et truki al movil i tu el vagis a obrir a baix? i si ve el karter k?
la veritat k han tingut 4 llargs anys per a fer be les koses i no akabarles em 3 mesos a korrekuita, ke es pensen k som idiotes? o se entrega tot en kondicions o ke esfinkin el pis per on els kapigui,
futurs propietaris fins als ....
 
P
promocions ludiques merda
01/01/2009 18:30
Hola a tots,
ningú a pensat que despres de 4 anys d´espera, no val la pena quedar-se amb el pis (i els seus acabats "de luxe"). El mercat immobiliari esta caient en picat...quan heu pagat pel vostre pis? jo m´ho estic rumiant seriosament. No vull ser catastrofista pero les coses no es sap com aniran i la economia en general pinta bastos.

Quan et compres un cotxe et deixen escollir el color, la tapiseria, l´equip musical,etc...i amb un pis que t´embarga tota la vida no pots ni canviar un radiador de lloc.

La cuina que ens han possat val 300 euros si hi arriba...al IKEA son millors!! pero en quin mon estem vivint! us adoneu de tot això?

Al contracte de compra venda que vam signar no esta gens clar que li passa al promotor si incompleix el termini d´entrega...es totalment abusiu de cara al comprador! que opineu de les conseqüències del contracte que vàrem signar tots?

Una salutació a tots i bon any nou! que hi hagi molta sort!
 
M
MHV
22/12/2008 09:29
Hola a tots, nosaltres vam poder veure el nostre pis (2a escala) aquest dissabte. El pis no està mal però els acabats són bastant bàsics per no dir massa senzills. En primer lloc penso que la cuina desmereix el pis en general, els armaris són super petits, el forn sota la vitro i com altres han comentat la vitro amb comandaments a sota, penós. Per altra banda us vull comentar que les finestres correderes, almenys en el nostre pis, anaven força malament. He pensat que demanaré un certificat del coixinet que fa correr les finestres per tal que sigui cert que pugui aguantar el pes que sobretot té la finestra del menjador. Penseu que les correderes no poden fer cap soroll i han d�anar suaus. (Bé, dir-vos que parlo d�aquest tema pq el conec una mica).
Per altra banda el tema dels punts de llum, penós i posar el termostat de la calefacció en mig d�una pared del menjador, és al·lucinant.
Bé, jo voldria saber si es pot fer alguna cosa per compensar aquesta baixa qualitat dels materials que ens han posat en general.Ho sabeu?
 
O
ORENETA
15/12/2008 16:13
JA SE QUE ALGUNS US DEFRADAREU, PERO NO ESCRITURAREM AQUEST ANY, LA SETMANA QUE BÉ I L´ALTRA FAN VACANCES A L´OBRA SEGONS M´HA DIT EL COMERCIAL DE F.FARRE., AIXO VOL DIR QUE COM A MINIM FINS FINALS DE GENER, RES DE RES.
MIREU LA PART POSITIVA DE L´ASSUMPTE, NO HAUREM DE ESTAR TANT DE TEMPS CONVIVINT AMB LES OBRES DE TOT LO QUE RESTA PER ACABAR I L´EURIBOR CAU EN PICAT, SI ESCRIPTUREM PASSAT EL 20 DE GENER AGAFAREM L´EURIBOR DE DESEMBRE, QUE A DATA D´AVUI PORTA UNA MITJA DE 3,67.
PER CERT SI ALGU VA A VEURE EL PIS PODRIA FER FOTOS I PENJARLES, SOBRE TOT DE LA PART COMUNITARIA.
 
O
olgaflo6
15/12/2008 11:05
per fi ha arribat el 15 de desembre la data ke ens van vir al setembre en la qual volien entregar els pisos, una altra cosa incomplerta, i ara a correcuita a acabarlos per a ke el 28 de febrer no sels s´hi tiri a sobre el temps, han tigut vora 4 anys per fer els pisos, i ara van amb preses, kins desperfectes okults hi trobarem un kop alli? la veritat si fa 4 anys m´aguesin dit k tardarien tant en fer el pis i els akabat finals fosin de l´estil ´´benito i manolo ´´ no m´ho hagues kregut, ho pintaven tant bonic, si si al set-07 estaran akabat deien al mai-05, i ara al des-08 ens pretenen entregar uns pisos on sembla k hagi passat una tropa d´elefants per ells, kasi amb la pintura freska, i el perimetre exterior a mitges, pensava k finkes farre era mes riguros en akestos temes i no tant ´´xapucers´´, espero k la resta no estigui tant desil.lusionats kom naltros,k estem a expenses de veure kom han sol.lucionat la mala col.locacio del parket i les rallades i raskades.
uns futurs veïns desil.lusionats
 
P
parellajardins
15/12/2008 10:56
Hola,
Nosaltres també ens hem fixat en la porta que dóna accès desde l´exterior i pensàvem que finalment posarien porta, ja que hi ha una barra metàl·lica al mig?.
També vam pensar que es col·laria tothom i podriem tenir un bon susto si s´amaga algú, és bon lloc (amagat)per segons quines coses....
Em pensa que és molt seriòs i ho hauriem de parlar amb la promotora quan anem a veure els pisos/cases, ok?.
Ens preocupa molt, sobretot és molt fàcil saltar als jardins de les plantes baixes desde fóra.
 
S
serrallonga
12/12/2008 21:17

Benvolguts/des
Us volia comentar la incoherència que hem pogut observar referent a un tema que afecta seriosament a la seguretat de la comunitat ( pel que fa a les escales 1,2,3,4,5).
A la porta qeu dona accés des de l´exterior al carrer privat per accedir a les diferentes escales NO HI HA PORTER AUTOMATIC, es dir que tothom pot entrar lliurement dins el límits de la nostra propietat, a més si heu estat en aquest passadís que dona accés a les diferents escales ( que per cert ha quedat molt bé) si la porta no es pot tancar qualsevol es pot colar a dins fer el botellón ho bé donar un bon ensurt. Si aixó no ho fan d´obra ens tocarà fer-ho a nosaltres amb el cost afegit que aixó suposarà. No cal que aquest accés tingui videoporter però si porter automàtic.
Aneu-ho a mirar hi ja veureu que a dia d´avui qualsevol hi pot accedir.
 
O
ORENETA
12/12/2008 11:36
Ja us dire, cuan hem truquin per anar a veure el pis.
 
V
ve i na
12/12/2008 08:54
gracies olga,
està bé que ho diguis perquè així els que encara no hem anat a veure els desperfectes ens podrem fixar en aquestes coses. Esperem que no hi hagi gaire per reparar...
 
O
olgaflo6
11/12/2008 22:33
hem comprat un pis a l´escala 1 pero vam parlar amb el valenti i ens va dir k fins a final de gener no começariem a escriturar, es normal encara keda molta feina per a fer les zones comuns de les escales 3,4 i 5 estan sense fer i la zona de la piscina esta a mitges, si em diguesin ara per escriturar no ho faria ni boja, fins k no estigui tot kom kal
 
O
ORENETA
11/12/2008 19:28
HOLA OLGAFLO6.
HEU COMPRAT PIS O CASA?
A NOSALTRES NO ENS HAN DIT RES ENCARA, SABEU ALGO DE LA FIRMA, REALMENT ES PODRO ESCRITURAR AQUEST ANY? T´HAN DIT SI HAN FET JA LA DIVISSIO HORITZONTAL.
NOSALTRES HEM COMPRAT A L´ESCALA 2.
 
O
olgaflo6
11/12/2008 11:42
hola a tot@s ja ems keda menys per la entrega , algu a anat al seu pis /casa en buska de desperfectes?
naltros vam anar akesta setmana. porteu bombetes o llanternes ja que no hi ha cap llum al pis, per a k no veiem els desperfectes, mireu sobretot el parket i els zokalos del parket per ke si tots el pisos estan igual ke el nostre l´hauran defikar de nou, hi ha un munt de cops i rascades i la majoria no es veuen si no et tires pel terra i els mires a contrallum, els zocalos estan mal col.locats entre el zocalo i el terra hi ha una llaga on cap un tornavis, i tambe estan mal tallats alguns sobresurten del marc de la porta dos dits i altres estan a ras.
els armaris encatats, les portes es belluguen no estan ben ajustades, la fusta k fa de pared dels armaris esta separada de les pareds de obra com a minim 4 dits amb el perill de k si un dia fiques algo molt cap al fondo es pot desenganxar i es molt dificil encabat la so.lucio. encara ke molta cosa al fondo no hi pot capiguer ja que el fondo nomes es de 50cm.
les persianes s´han de retocar totes perk van super dures de baixar i si no les acompanyes manualment no baixen.
la pintura, apart de k el color es horrible sembla brut esta super mal pintat, es com si l´haguesin pintat amb spray, i els hagues caigut goterades per la pares k despres no han igualat, estar millor pintat el parking k el pis, pero a part de tot aixo el pis i les zones comuns molt bonic tot
 
L
lleida
06/12/2008 20:47
Hola,
A que te refieres Cobby?
 
C
cobby
06/12/2008 10:53
...hola de nuevo vecinos, no hagais mucho caso al tal nick, coger el piso/casa y a correr, tenemos riesgo de perderlo todo, PLM tiene señales en los bancos la cual dice literalmente, grave deterioro financiero, y el tick lo tiene desde principios de año, cojamos el piso/casa y a correr nens.
 
V
VEI_VIP
03/12/2008 03:30
Hola a tots!

Ja queda molt poc per poder anar a viure al pis que amb tantes ganes he esperat. Fa molt de temps que estalvio dinerets per poder comprar el meu pis, la veritat hem fa molta ilu! Gracies a que he pogut estalviar i que no tinc cap pis PENDENT PER VENDRE hem sento superafortunat (per aixo lo de vip).

Tinc fotos desde que nomes era un camp ple de pomeres i cada mes que pasaba anava a fer una foto per tindre un record del progres de l´obra, ara ja queda molt poc i volia compartir amb tots vosaltres la meva alegria.
Viure en una de les millors zones de Lleida! aixo no te preu.

Fa temps que segueixo el foro i he vist que nomes son cuatre els que es queixen, doncs jo soc la exepcio que fa la regla jajajaja! Buuen rollito eh!

Jo estic super content amb el pis i el penso disfrutar al maxim (i la piscina tmbe).

Una abraçada a tots!








 
T
traction
26/11/2008 21:33
Datos de interés para los propietarios de la promoción " Jardins de l´Aigua"

1º Escrituras pisos Escala 1 y 2 -- Diciembre 2008

2º Escrituras Casas Nº23 a la Nº27 -- Diciembre 2008

3º Escrituras pisos Escala 3, 4 y 5 -- Febrero 2009

4º Escrituras casas Nº 1 a la Nº 22 -- Febrero 2009

A partir del próximo 5 de Diciembre de 2008, FARRE CONSULTING, se pondrá en contacto con todos ustedes para concertar dia y hora para visitar los inmuebles adquiridos, como acto previo a la formalización de escrituras, en primer lugar de los inmuebles correspondientes al apartado 1 y 2, y seguidamente los inmuebles correspondientes a los apartados 2 y 4.

Un cordial saludo.
 
L
Letrados
26/11/2008 15:17
Estimados adquirentes,

Para su información, deben tener en cuenta que es un trámite muy importante la comprobación en el Registro de la Propiedad de Lleida de la finca que han adquirido antes de la formalización de la escritura ante Notario.
Algunos de uds. recibiran en breve la citación para dicha escritura, no olviden antes comprobar la Nota Registral de su finca dirigiéndose al Registro de la Propiedad.
Es un advertencia puesto que a día de hoy aún no se ha realizado la división horizontal de la finca matriz ; eso significa que muy raramente puedan escriturar en el mes de diciembre del año en curso ya que aun no se ha registrado la division de la fincas y dicho trámite puede demorar la entrega como mínimo 20 días hábiles.Sólo podran escriturar cuando este trámite este efectuado, es por ese motivo que me dirijo a Uds. para cualquier consulta que deseen transmitir.
La finca matriz esta inscrita en el Registro de la Propiedad número 3 de Lleida, TOMO 2424 LIBRO 370 FOLIO 17 FINCA NUM.21615.
Reciban cordiales saludos,
Letrados.com
 
O
olgaflo6
19/11/2008 10:40
el temim al bloc 1 i data no em temim la ultima comeguda va ser el 15 de desembre, k es la k ens van dir al veure el pis pilot
 

Fin del hilo
143  mensajes<1234>
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento