Volver al foro
O
ORENETA
19/11/2008 09:35
L´última notícia que tinc es que será al Gener, es començará a escriturar pels pisos, bloc 1,2,3.. per ordre,
abans de citarnos per escriturar, ens truquen per ensenyar-nos el nostre pis i anotar els desperfectes.(en quin bloc teniu vosaltres i quina data d´entrega teniu)
 
O
olgaflo6
18/11/2008 16:29
ja fa dias k ningu diu res al foro.
ke en sabeu algo sobre dates d´entrega o d si podrem veure al nostre pis o casa i no sigui el de mostra abans d´escriturar?
 
O
olgaflo6
03/11/2008 15:35
naltros desde lestiu k no hi hem parlat amb cmanresa no sabem si el 0.8 ens el baixaran al 0.5 xo si no el baixen no em volem saber res. o sigui k a valtros ja us han pikat i us fan el 0.55 i kuentes asseguranses us han lligat la hipoteka? i x kuant d temps us obliguen a kontractar les asegurances?si es pot saber :P
a mi a part d cmanresa la hipoteka de ibercaja es la k mes ens agrada
 
O
olgaflo6
02/11/2008 21:24
hola a tot@s fa dies k ningú diu res x aki us han pikat ja els d cmanresa? a naltros encara no i aixo k deien k entre sep. oct. pikarien x per un 2 kontacte, naltros lo de la hipoteka ho temim bastant klar amb cmanresa si no baixen del 0´5 durant tota la hipoteka no signarem, si tot@s puguessim negociar el mateix potser si k baixariem ja ke les nostres hipotekes, nomines i domiciliacions d rebuts els interessa a noser k ens obliguin a kontractar unes assegurances desorbitades llavors es poden menjar el seu 0´5 o el k sigui.
canviant d tema heu stat x lobra ultimament naltros hem nat avui i la kosa sembla k va depressa ja sta kasi tot el mur extrior fet xo les adossades van molt enraderides, espero k les pujes dels ultims dies no enradereixin mes l´obra ESTIK FINS ALS KOLLONS D´ESPERAR!!!!
 
O
ORENETA
30/10/2008 13:29
HOLA SOMNI! ESTÉ BÉ QUE T´HAGIS DECIDIT A ESCRIURE A FORO I DESFOGAR LES TEVES INQUIETUDS, SUPOSSO QUE SEN´S HA AJUNTAT TOT.
EL RETARD EN L´OBRA.
EL MOMENT QUE PASSA EL SECTOR DE LA CONTRUCCIÓ I ELS INTERESSOS.
DEU N´HI DO LO QUE HA PASSAT EN 3 ANYS.
PERÓ NOSALTRES VAM FIRMAR ENS UNES CONDICIONS QUE NO ES DONEN NI PEL DAMUNT.
TENS TOTA LA RAÓ EN ELS ACABATS, QUAN NOSALTRES VAM ENTREGAR LES ARRES ENS VAN DIR QUE ENCARA NO TENIEN LA MEMORIA DE CALITATS PERQUÉ ESPERAVEN LA DARRERA FIRA DE CONSTRUMAC PER FICAR LES ÚLTIMES NOVETATS. "ME ENRECORDAT 50.000 VEGADES DE AQUELLA FRASE" I QUE HEM VAIG QUEDAR CONFIADA DE QUE TOT I QUE NO SERÍA L´ÚLTIM, SERÍA BASTANT ACCEPTABLE.
NOSALTRES ENTENEM UNA MICA DE ACABATS I L´ÚNIC QUE ES SALVA ES EL PARKET, PERÓ TAMBÉ I FA LA COL.LOCACIÓ D´AQUEST, QUE JA VEUREM.
LES PORTES NO SÓN NI MASSISES, SÓN PORTES QUE NO TENEN NI MARCA, NO SE D´ON COLLONS LES HAN TRET, PERÓ A LO MILLOR LES FABRIQUEN NOMÉS PER ELLS, T´ASSEGURO QUE L´ASPECTE POR SER UN, PERÓ LA QUALITAT ??? EL TEMA DEL MARBRE ES DE JUTJAR DE GUARDIA A PART DE NO FICAR FRONTAL A LA CUINA, QUE LA FIQUEN A TOT ARREU. ELS ARMARIS EMPOTRATS SÓN PÉSSIMS I LA PORTA DE MIRALL NI TE CUENTO.
ALS BANYS HAN ESCATIMAT EN EL MARBRE, DONS A NOSALTRES ENS FALTEN 10 CM DE ENCIMERA PER ARRIBAR A LA PARED, I AIXÓ S´HA QUEDAT.
A LA PROMOCIÓ QUE VAN FER A BARCELONA, NO RECORDO EXACTAMENT EL NOM I EL POBLE, ALMENYS HI HABIA MOBLES AL LAVABO I FRONTAL DE MARBRE A LA CUINA, PERÒ ANEM DE MAL EN PITXOR.
SUPOSSO QUE S´HAN VOLGUT APROFITAR DE QUE COM ESTABA VENUT.
NO CREC QUE TINGUESSIM QUE QUEDARNOS INMUNES, SI TOTS PROPOSSESIM LA NO FIRMA, HAURIEN DE RECTIFICAR EN ALGUNES COSES.
 
S
somni
30/10/2008 13:01
Bon dia,

és la primera vegada que escric en aquest foro. De fet no sabia que existia. M´he sentit identificat en molts dels comentaris.

He comprat una casa en aquesta promoció. A hores d´ara em sento estafat perquè no era, ni de lluny, el que jo esperava i el que m´havien promès:

* la cuina es lletja i tan senzilla... que no ho pot ser més. No sé què posarien en un pis de protecció oficial. El silestone no pot ser més prim i lleig... els electrodomèstics sòn de la marca que ens van prometre però dins aquesta gamma no en deu haver cap altre de més senzill.

* La barana de l´escala deu de ser la més barata del mercat, a part de lletja i insegura.

* Al mig de la paret del menjador hi ha un aparell que ens diuen que és una alarma... no entenc que no es pugui posar darrera d´alguna porta, en algun lloc més dissimulat...

* Els radiadors estan mal posats.

* Els punts d´il·luminació són escassos, mal posats, a les parets... enlloc de al sostre. La veritat no ho entenc... no entenc que les coses es puguin fer tant malament.
^
* La sala del costat del pàrquing està mal feta, el terra no és pla, no té ventilació, no té desaigüe al terra...

*L´habitació de matrimoni no pot ser més petita perquè a hores d´ara difícilment hi cap el llit.

* Els armaris encastats són massa senzills pels preus que hem pagat.

En els renders que ens van donar hi havia totxana cara vista i fusta com a separació i acabament de les cases... a la part exterior. Ara ens han posat formigó i vidre... més despropòsits... díficil...

* Totes aquestes queixes sobre els acabats es basen en percepcions visuals... no vull saber quins desperfectes ocults ens poden arribar a sortir...

Encara em deixo coses al calaix... la veritat, però, és que em sento estafat. Jo he pagat una quantitat elevada i els acabats deixen molt que desitjar... Han escatimat tot el que han pogut.
La relació entre venedor i comprador es basa en la confiança i penso que el venedor no ens ha respectat.
 
P
parellajardins
28/10/2008 11:33
Al foro d´hipoteca és veritat que se´n parla, i sé que és un tema privat de cada casa, però com que ningú comenta rés de les condicions de C.Manresa, per això torno a insitir....
Coneixeu algú que li facin un 0,5 a C.Manresa? No cal que doneu noms, només dir sí o no coneixeu a algú que li hagin fet....
A nosaltres ens van dir que el 0,8 no era bonificable....
De totes maneres estem mirant altres entitats:
Ibercaja- Fa molt bones condicions amb la hipoteca jove de l´Ajuntament de Lleida. 0% en totes les comissions i un 0,45% en el diferencial, la diferència és considerable (però revisions semestrals).
Banc Sabadell-Atlàtic- També fan molt bones condicions 0,4 diferencial, però et vinculen unes assegurances de vida molt cares.
BBVA- Té la hipoteca blue joven, et tornen el 1% de l´import d´hipoteca que sol·licites i el diferencial és 0,49, amb revisions semestrals i tots els productes vinculats.
Caixa Catalunya, Caja Madrid, Banesto- No val la pena
Ibanesto, Barclays, Ingdirect- Valen la pena però amb contractació per internet.
A veure si comencem a decidir alguna cosa....
 
O
olgaflo6
27/10/2008 23:48
amb akesta küestió ja se na parlat en lapartat hipoteka del foro amb cmanresa a no ser k et facin un diferencial igual o inferior al 0´5 durant tot la vida de la hipoteca et sur molt car subrogarthi a no ser ke no trobis res mes barat que el seu 0´8 o no te la concedeixin a cap altra entitiat si no a cmanresa la hipoteka es una estafa
 
P
parellajardins
27/10/2008 10:02
Hola a tots,
Pregunta general:
Us subrogueu a la hipoteca del promotor amb Caixa Manresa?
Quant t´estalvies si et subrogues a obrir una nova hipoteca?
Heu trobat alguna entitat bancaria que faci millors condicions?
Agraïria que algú ens aconsellès!!!
 
P
parellajardins
24/10/2008 13:57
Hola!
Ens hem relaxat una mica no?, la veritat és que jo entro sovint per veure si hi ha nous missatjes...
Nosaltres no en sabem rés de rebaixes..., ni hem trucat ni rés i nicklleida fa dies que no escriu al foro.
No sé absolutament rés més que tú. La promotora ens va dir que abans de finals d´any (per cert al contracte tenim Novembre) i Farré ens diu que Gener-Febrer....
Gràcies pels consells de mobiliari i electrodomèstics....(és tot un món, no s´acaba mai i acabes marejat).
Per cert Oreneta, a mi em passava el mateix, jo també vaig comprar al Maig-Juny 2005 i ha arribat un punt que ni em feia il·lusió (fins que el vaig anar a veure). La veritat és que com que m´he mirat tantes vegades el planols i passo tantes vegades, es fa molt llarg.
Nosaltres teniem intenció de casar-nos aquest any (estiu 2008, vam planificar) i ja veieu..., ho hem anat endarrerint..., és penòs, però inclús ara no ens atrevim a fer plans! (Això ens ho haurien de compensar d´alguna manera!).
Bé, a la resta a veure si us animeu a escriure!!! (És una bona teràpia!jejeje).
 
O
ORENETA
24/10/2008 12:42
HOLA VEÏNS,
FA TEMPS UNA DE VOSALTRES HEM VA PARLAR DEL FORO, PERO NO HABIA TORNAT A PENSAR, AHIR VAIG MIRAR-HO I HEM VAIG QUEDAR DE PEDRA DE TOT LO QUE JA US HEU CONTAT, M´HE FICAT AL DIA,
jO VAIG COMPRAR AL JUNY DE 2005 UN PIS AL 2ON BLOC, JA NO SE NI SI HEM FA IL.LUSIÓ, HAN PASSAT MÉS DE 3 ANYS HE CAMBIAT D´OPINIÓ RESPECTE ALS MOBLES NO SE NI CUANTES VEGADES, ADAPTANTME AL FET DE QUE NO ÉS POT TOCAR RES AL PIS FINS QUE ESCRIPTUREM, HEM SEMBLA QUE ENS HEM DEIXAT PENDRE EL PEL MASSA.
 
P
parellajardins
21/10/2008 08:17
Per cert, i variant el tema d´acabats i preus....
Us demano opinió sobre mobles i electrodomèstics, m´aconselleu algun lloc que estiguin bé?.
Moltes gràcies
 
V
ve i na
16/10/2008 13:57
nicklleida dijo:

no puc dir més.


si pots, t´agraïria que et posessis en contacte amb nosaltres per comentar-ho. patricia_hc@hotmail.com
 
N
nicklleida
16/10/2008 12:47
no puc dir més.
 
V
ve i na
16/10/2008 10:08
http://mail.nuevosvecinos.com/vilamarina1/1486305_nuevos_vecinos.html
 
V
ve i na
16/10/2008 09:20
nicklleida dijo:

atenció perque baixen preus i accepten ofertes ecònomiques sobre el preu de sortida, no dic més, parleu vosaltres amb PLM, podeu enviar a un altra persona que no coneixi i ho comprovareu, no obstant et fan esperar fins al final de l´obra per escripturar per evitar marrons.


A tu que t´han dit d´allò que vas sol.licitar què et baixesin el preu o que et retornéssin els diners? Seria interessant que ho comentéssis per veure qué podem fer. Clarament si hem de fer algo millor que ho fem junts, particularment no crec que aconseguim res.
 
N
nicklleida
15/10/2008 23:07
atenció perque baixen preus i accepten ofertes ecònomiques sobre el preu de sortida, no dic més, parleu vosaltres amb PLM, podeu enviar a un altra persona que no coneixi i ho comprovareu, no obstant et fan esperar fins al final de l´obra per escripturar per evitar marrons.
 
P
parellajardins
10/10/2008 11:17
Per mi ok! Millor dissabte 18!
Assistència confirmada
 
V
ve i na
10/10/2008 10:51
Qué us semble si deixem la reunió per la setmana que ve? aixó donarà més temps per a que la gent s´ho planifiqui i s´animi a vindre. Però clar, si som 4 gats.... com a mínim hauriam de ser els que escribim per aquí, no? a veure si els que no ho han fet encara es pronuncien al respecte...

Us va bé dissabte 18 a la tarde? o divendres 17 a última hora?
 
O
olgaflo6
09/10/2008 22:15
pero lo dels 3000 k testalvies es fictici, xk si aconsegueixes la hipoteka amb un diferencial del 0.5 per sempre recuperes akestos 3000 € en 6 anys, imagina el que pots estaviar en 35 o 40 anys,el redondeig del 0.8 d CManresa es una estafa si t venen la moto amb la excusa de k amb la seva entitat t´estalvies la comisio dapertura i la tasacio, i amb leuribor tan alt lo del redondeig sa d mirar molt.
 
P
parellajardins
09/10/2008 17:50
Parlant d´un altre tema i no menys important...
Hipoteca...
Hem estat mirant molts bancs per fer hipoteca i com estan les coses actualment, el tema de les condicions no són gaire bones..., per exemple, parlem de diferencials que van desde 0,7 fins a 1, en algunes entitats.
Banc Sabadell m´ofereix un bon diferencial 0,4, però fent unes assegurances de vida obligatories caríssimes!.
BBVA té la hipoteca blue joven..., aquests fan bones condicions 0,49 diferencial (amb alguns "productes" no gaire econòmics vinculats), però revisions semestrals?)
Quan vam anar a Caixa Manresa, no recordo gaire les condicions, les tinc per escrit..., el primer any EURÍBOR +0,5 y a partir del 2on. any EURÍBOR +0,8,..., d´això és lo únic que m´enrecordo!. Lo que sí ens van dir que no la fan bonificada, que no té cap producte vinculat (això és lo bò i que t´estalvies uns 3000 euros d´apertura de nova hipoteca)...
Agraïria que ens comenteu les condicions (aprox.) que us fan a vosaltres? encara que és un tema molt personal, és per saber si puc fer més pressió al banc o què...
Encara no hem pres una decisió en ferm.
Això dels bancs és un mal de cap!.
Moltes gràcies.
 
P
parellajardins
09/10/2008 13:51
A mi em va igualment bé matí que tarda.
Lo important és trucar a finques Farré ( o enviar un correu) i a P.L.M., qui avisa? I si no es pot aquest dissabte, doncs el següent, ja no vindrà d´una setmana no?.
 
O
olgaflo6
09/10/2008 12:21
jo stik am vosaltres pero no podem kedar el dissbt a la tarde? esk treballo sempre els dissb al mati
 
V
ve i na
09/10/2008 12:14
jajajaja, qué bo el correu.

A mi me va bé quedar dissabte al matí, de fet només me va bé quedar dissabte al matí. El que no tinc tant clar que avisant amb tant poc temps els de FFarre vinguin, tot i que ho podem intentar...
Jo tinc a la Mercé.
 
P
parellajardins
09/10/2008 11:55
Hola toyhastaloshuevos!, jo també sóc del bloc 1, escala 1!, jo vaig trucar a Farré i em van comunicar que el meu comercial era el Jordi Piqué, truca i t´ho diràn.
Tenia constància del mirall-catxador, les "antorxes", però no m´havia fixat en lo dels mandos de la vitro!!!! una altra cosa per la llista, i això va en augment!!!
Nois com que és el meu primer pis, i és la primera vegada que m´he de fixar en fallos d´aquest tipus, encara no estic suficientment entrenada! (a casa meva actual no tenim vitro, encara tenim foc de gas i no entenc de vitros!).
Què us sembla això de trucar a Farré i P.L.M. i quedar dissabte? Coneixeu algú al Valentí?.
 
T
toyhastaloshuevos
09/10/2008 11:33
Hola!
Soc nou al foro, com el meu nick indica estic fins als collo...! de les tomadures de pel i les enganyifes tant
de Finques "Pufé" com del sr. Pere "Rallado" (PLR), estic fart de excuses barates i de que pensin que som rucs.
El tema dels punts de llum no es altre que la puta goseria de no col.locar tubo tripla pels sostres(aquest tipus de tub esta inventat pels sostres que per la seva construcció les jasseres estan plenes de formigó , que es el cas, l´altre es el tema economic, son uns lladres, no et donen els planos de llum a no se que el demanis aixi no pots reclamar, les ´antorxes´ a la paret es una técnica molt antigua, utilitzada en époques prehistoriques...)
La vitro amb els mandos al forn i amb marc inox (actualment vidre viselat) fou comprada en segles passats a Juli Cesar...
Vot a favor pel mirall-caxador, fa la mini-habitació més gran, potser ni poso un al sotre! jejje!

PD: Soc de la primera escala, no se ni quin comercial em porta, ningu dona la cara, i al mal temps bona cara, i als incopetens castanya!

PD2: Proposo una trobada popular amb barbacoa inclosa un diumenge a la parcela del davant, jo porto els cargols!

Seguim en contacte!

Salut!
 
O
olgaflo6
09/10/2008 10:25
pikeu a farre i quedem ja direu algo,x k al contracte sobre punts d llum no es menciona res, aixi potser treiem algo en net
 
V
ve i na
08/10/2008 18:11
Estic d´acord. Crec que, com diu parellajardins, el millor seria fer una reunió amb algún representant de FFarré i, sobretot, PLM-Volumetric. Que ens donin respostes o, que almenys, donin la cara.
Si la gent es va animant i estan d´acord en fer-ho, podem enviar un mail en nom de tots per concertar una reunió. Que, donada la poca i diferent informació que rebem d´uns i altres, no estaria de més que ens diguessin, a més, com estan exactament les coses a dia d´avui i quan pensen entregar els pisos/cases.
Qué en penseu?
 
V
ve i na
08/10/2008 14:39
Nosaltres tenim un duplex on la planta baixa (de 70m2) fa "L" i tenim dos punts de llum a la pared!!!! hi ha una zona que a no ser que fiquem un foco no sé pas la llum que tindrem... Ens vam queixar d´això i ens van dir que NO. El de la foto, clar, deu ser dels VIPs.
I això de la normativa, es pensen que som rucs?... No sé que es pitjor que ens enganyin o que ens tractin de tontos.
 
V
ve i na
08/10/2008 12:40
Nosaltres tenim un duplex que fa "L" de 70m2 i tenim dos punts de llum a la pared!!!! hi ha una zona que a no ser que fiquem un foco no sé pas la llum que tindrem... Ens vam queixar d´això i ens van dir que NO. El de la foto, clar, deu ser dels VIPs.
I això de la normativa, es pensen que som rucs?... No sé que es pitjor que ens enganyin o que ens tractin de tontos.
 
O
olgaflo6
08/10/2008 10:29
en referencia a les modificacions, els que heu comprat duplex us han col.locat el mateix nombre de llums al sostre que al de la foto? per que per aixo si que podem protestar. naltros el dia de la visita vam preguntar de per que la majoria dels puns de llum eren a les parets, i ens van dir que hi ha una nova normativa, que no permet passar cables pel sostre i que els ulls d bou no estan d moda i x aixo no en finquen al pasillo, em va sonar a excusa barata, pero d totes maneres me informat i l´excusa barata s´ha confirmat, que diguin la veritat que no han ficat llums al sostre per estalviar cable!!!
 
V
ve i na
08/10/2008 07:58
Nosaltres hem tingut també a tres diferents, i ens hem enterat del canvi quan hem trucat per alguna cosa, mai ens han avisat ells.
 
P
parellajardins
07/10/2008 16:02
Nosaltres vam tenir a la Rosa Mari Curcó, Anna, Elvira, Valentí, i finalment Jordi Piqué..., un catxondeo, quan trucava sempre em passaven amb un comercial nou....
Ara mateix el Jordi Piqué, desde dissabte que el conec (per cert, no havia estat mai a la promoció, abans estava a 2ª mà, per tant coneixia jo més les característiques de l´obra que ell), és bastant atent, li he comunicat el meu descontent pel plaç d´entrega, mirall, cuina, punts de llum i pedra façana, a més a més també li vaig insinuar que el preu del pis era excessiu tenint en compte tots aquests "detallets", que no estava contenta.
Ja ens mantindreu informats....
 
V
ve i na
07/10/2008 10:31
Quin comercial tens? Algú te a la Merçé?
 
N
nicklleida
06/10/2008 22:10
Hola a tots, jo he anat avui a farré i he parlat amb el meu comercial, li he demanat que em tornés tots el cuartos que corresponen al contracte signat o que em baixi el preu de l´habitatge i s´ha quedat de pedra i m´ha comentat que ho comentaran a escalafons superiors perque es veu que no es la primera persona que ho demana i están una mica espantats amb la situació actual, estic esperant una resposta desde farré al respecte. Ja comentaré el que sigui.
 
V
ve i na
05/10/2008 21:37
La veritat es que el pis en general és molt bonic. Les coses que no us han agradat són justament de lo que ens queixem nosaltres, però en fi, tampoc crec que poguem aconseguir algo al respecte.
Dels pisos/cases que queden per vendre, hem semble que són alguns més. La última notícia eren 9. El dúplex que jo deia de 370000€ és un duplex baix del bloc 2. Li van oferir a un company de feina que buscaba pis amb terrassa el mes passat i me va passar els plànols amb el preu.. imagina, 370000€!! No crec que l´hagin venut... I a part d´aquest, també está en venta el pis pilot, que tb és baix+primer... Així que me semble que les coses no van tant bé com les pinten.
 
P
parellajardins
05/10/2008 15:54
Bona tarda a tots,
Ahir al matí vaig anar a veure el pis pilot,....la veritat és que m´esperava veure´l amoblat per fer-me millor una idea....
La cuina és molt bonica, fineta (vaig escollir el color faig), el que no m´ha agradat de la cuina és el marbre gris (haguès preferit silestone), el microones no té grill i és de molt baixa potència i no han combinat cap porta d´armari amb vidre ni rés..., bé són acabats d´obra. La terrasseta és bonica i el menjador també. Cuina, terrassa i menjador són les millors parts. El lavabo conjunt també té una rajola molt bonica, encara que cap dels dos lavabos porten armariet. L´habitació de matrimoni és molt, molt, molt, petita i falla el mirall de l´armari empotrat, l´habitació petita és normaleta i la doble també està bé amb sortida al balcó, on hi ha una zona coberta per caldera, rentadora, assecadora.
El lavabo de l´habitació de matrimoni és grandíssim.
Valoració global, millor del que m´esperava.
Ara us faig un llistat del que no m´ha agradat:
- Cuina: marbre, microones
- Habitació matrimoni: portes armari, petita
- Façana: pedra blanca molt tacada
- Punts de llum: El pis és molt justet en quant punts de llum: Cuina- punt de llum sostre, punt de llum paret (OK)
Distribuidor- 2 punts de llum sostre (OK)
Menjador- 1 sol punt de llum zona taula menjar (fatal)
Lavabos- 3 ulls de bou (OK)
Habitació matrimoni- 2 punts de llum sostre, 1 paret (OK)
Habitació individual- 1 punt de llum paret (fatal)
Habitació doble- 2 punts de llum paret (fatal)
Terrassa i balco- 1 punt de llum paret
No entenc perquè han posat tants punts de llum de paret (indirecta)? Et condiciona moltíssim per mobles i al mercat no hi ha gaires models de llum de paret...
Li vaig dir al comercial de Farré totes les queixes que tenia, en referència al que vaig anar veient i al plaç d´entrega (em va dir que les darreres notícies eren Gener-Febrer 2009), cada vegada ho allarguen més nois. Jo he vist que en 2 mesos no ho tenen acabat ni de conya.
Per cert, de la nostra fase només queda un àtic duplex per vendre (Escala 3) 303.000), 2 de 3 habitacions (Escala 5) (235.000 euros), i 2 cases.
Quan jo marxava arribava una altra parella a fer visita.
En referència a que ens descomptin diners del preu final del pis ho vec bastant difícil, recordeu que hem signat un contracte i encara no s´ha incomplert rés com per reclamar.
Quan passi la data d´entrega que diu el contracte llavors podrem reclamar, ara ho vec difícil.
Seguim en contacte.
 
V
ve i na
05/10/2008 10:06
No me extraña que no vendan, si piden por uno de los duplex 377000€.
Sería gracioso que finalmente tuvieran serios problemas cuando hasta hace 3 semanas no se cansaban de decir que ellos son de las pocas constructoras serias y solventes que estan soportando bién la crisis del sector.
Y por cierto, aunque esto a nosotros no nos afectaría, me han llegado noticias por diferentes vías de que Finques Farré podría hacer suspensión de pagos o similar.
 
C
cobby
04/10/2008 15:27
...os he estado leyendo los últimos días y nicklleida, tienes razón, hoy por la mañana precisamente he estado hablando con un socio de una importante empresa inmobiliaria, con permiso de farré, y me ha comentado que durante esta semana que viene tiene una reunión con el señor impresentable PLM, la cuestión es que me a comentado que PLM está muy preocupado porque tiene muchos pisos y casas a la venta en jardins de l´aigua, nuestra promoción. Que os parece si lanzamos una ofensiva como dice nicklleida y llamamos todos a nuestros respectivos comerciales y les comentamos que no nos quedamos el piso a no ser que bajen el precio final del piso o casa que esperemos, realmente sentirán una importante presión, y no os preocupeis que ellos mismos ya informarán más arriba, cuando vean que el castillo se les cae encima. Yo me comprometo personalmente a ir a principios de semana y lanzar una seria amenaza sobre la rescisión eso sí, de momento no firmo nada.
 
N
nicklleida
03/10/2008 08:09
Si farre arriva fins al final amb la signatura com em comentes que cada persona faci el que vulgui, pero si farre es troba en la taula moltes demandes de devolució al mateix temps... que podría passar????? Em de anar la setmana que vé, tots durant la setmana que vé, i demanar de moment sense signar res la devolució. Estem en contacte veins!!!!!
 

Fin del hilo
143  mensajes<1234>
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento