Volver al foro
V
ve i na
02/10/2008 14:41
nicklleida dijo:

L´unica forma de fer alguna cosa es tots junts, jo segueixo amb la meva, tenim que demanar tots junts la devolució de la part que em entregat i que ens correspon, la construcció está molt malament, i hi ha molts pisos que no els venen en la mateixa promoció, jo mateix vaig envià a la meva germana i tenen molts per vendre, crec que si molta gent va a demanar la devolució no tindran mes remei que baixar un mica el preu final, no s´arriscaran a acabar l´obra i vendre cuatre.


La veritat es que és una cosa que també haviam parlat amb uns amics que també han comprat a la promoció però, i si ens accepten la renúncia i ens tornen els diners? qué fem llavors? jajajjaa, ens quedariam tots amb un pam de nas!! Jo suposo que no passaria, que intentarien arribar a un acord, però ens arrisquem, no?
Suposo que no en tindrien prou amb amenaçar de paraula que ens tirem enrere, ens farien fer-ho per escrit i clar.... Realment seria la millor mesura de pressió però clar...
 
V
ve i na
02/10/2008 14:35
Ostras, doncs a nosaltres ens va semblar caríssim. Si no recordo malament, eren dos aparells que amb l´IVA s´anaba casi als 5000€, no? Vam pensar que trobariam algo millor quan ens donéssin el pis...

Respecte a queixar-nos tots me semble perfecte, però si ho fem, ho hauriam de fer ja pq suposo que deuen tindre tot comprat y preparat per posar :S
Crec que la millor manera seria mitjançant una carta/fax en nom de tots els que estem per aquí i dels veïns que poguem coneixer cadascú que no participen al foro i enviarla tant a PLM com a VOLUMETRIC (que és qui té l´ultima paraula).

Dir també, que nosaltres vam discutir el tema de les modificacions amb el Sr. Viñals de VOLUMETRIC i és com parlar amb una paret: molt amablement ens va reconéixer que s´havien fet modificacions a col.laboradors i, després d´insistir una mica, també que s´havia fet alguna excepció més i es va quedar tant ample. Inclús va dir que a la vida sempre va bé tindre "padrins".
Per molt injust que sembli, crec que no es pot fer gaire... Ja s´han cobert les esquenes fent-nos firmar al contracte c/v que no es poden fer modificacions. Al igual que amb el plaç d´entrega, al meu almenys fica data 29/11/2008 amb 3 mesos de cortesía "per si de cas".
Igual, si ens queixem de tot, aconseguim algo. I aquest algo podria ser un moble al bany o treure aquelles portes horribles que estic segura tots treurem rápidament.

Lo de la pedra, suposo que podem exigir que la netegin com a minim abans d´escripturar. Jo almenys, per tots els mal de caps que ens ha donat, penso exigir tot lo que pugui. Hasta una esquerdeta a la paret. Fins que jo no vegui el pis perfecte no els hi donem la pasta, jajajja.

Algú s´anima a redactar una carta de reclamació? Després entre tots podriam millorar-la/afegir/canviar coses i enviar-la.
 
N
nicklleida
02/10/2008 06:57
L´unica forma de fer alguna cosa es tots junts, jo segueixo amb la meva, tenim que demanar tots junts la devolució de la part que em entregat i que ens correspon, la construcció está molt malament, i hi ha molts pisos que no els venen en la mateixa promoció, jo mateix vaig envià a la meva germana i tenen molts per vendre, crec que si molta gent va a demanar la devolució no tindran mes remei que baixar un mica el preu final, no s´arriscaran a acabar l´obra i vendre cuatre.
 
V
ve i na
01/10/2008 13:59
Hola!
Ben dit ens hem d´unir i fer tots força!

Jo diria que millor trucar directament a Volumetric (Sr.Vinyals)ell ha sigut la única persona que ha reconegut modificacions, aixó si, segons ell només s´han fet a "colaboradors" seus, en deu tenir molts!
Finques Farré está venent un duplex modificat (habitació i bany de més en planta baixa) mentrestant PLM (Sr.Pere) nega rotundament qualsevol modificación a la promoció.
Hi han hagut modificacions a molt pisos i duplex

En fi que tots son uns imprensentables. Avanç de la firma d´ecritura s´ha de mirar tot amb lupa, i sobretot no fer-ho fins que no estigui la zona comuntiaria (picina, jardí..) acabada.
Horrorós l´armari-mirall de l´habitació de matrimoni, boicot i a demanar un altre tipús d´armari ja!!
Nosaltres no ens hem quedat l´aire acondicinat, el preu es un robo!

Salutacions!
 
O
olgaflo6
29/09/2008 20:16
ahir vaig nar a veure el pis pilot i ma agradat molt no crec que estiguin acabats pel 15 de desembre com ens han dit penso que fins gener o febrer no els entregarar estan molt atrasats, lunic que no magradat es ke hi hagi parquet a la zona office ni els miralls de l´armari de l´habitacio, pero la rajola dels banys es super guapa
 
V
ve i na
24/09/2008 10:27
Hola Olga,
El pis pilot és el primer pis del bloc 1. Lógicament tots no son igual així que t´has de conformar amb veure les calitats que seràn les mateixes a tots els pisos (tots als que no hagin fet modificacions, clar...): banys, cuina, parquet, finestres, portes... En principi no es poden visitar els pisos de cadascú per danys que et puguis causar a l´obra.
Ja veuràs com t´agradarà. Ja ens contaràs!!
 
O
olgaflo6
22/09/2008 19:21
naltros nem akest kap d setmana a veure el pis pilot, avere si ha sort i ens ensenyen el nostre,vosaltres ke ja heu estat kin model d pis ensenyen? lo del boikot ho vek dificil ja ke al contracte fika data de entrega el 28 de novembre i si llegiu mes avas diuen k per raons climatologikes de suministrames o alienes al constructor enkara hi poder enraderir 90 dies mes, a partir del 28 de febrer si no fosin entregats els pisos llavors si es podrien pendre mesures, abans no,aixi ke paciencia, k mes temps per poder vendre els nostres pisos els k enkara no els heu pogut vendre
 
V
ve i na
13/09/2008 17:19
He estat mirant el foro de la promoció "Novaplana Residencial" de Barberà del Vallès i també de Volumetric. Ells ja estan a punt d´escripturar i han penjat fotos que han fet en les visites per veure desperfectes. Els lavabos, portes, electrodomestics... són iguals que a la nostra promoció:
http://www.nuevosvecinos.com/novaplana/galeria.asp
 
V
ve i na
13/09/2008 10:27
Vam passar per allí amb el cotxe però no vam parar... ens sap greu molestar cada cap de setmana... :S jeje. A més, desde fora vam veure que les persianes de la planta baixa estaven tancades així que no sé si haguéssim pogut entrar, pq a dalt tenim la porta tancada també.

Si vols dona´m la teva adreça i te passo fotos, tinc moltes!! però m´estimo més no penjar-les aquí, mai se sap qui mire aquestos foros...


 
N
nicklleida
11/09/2008 20:07
Hola, yo también he comprado hace mucho tiempo, y ahora hay problemas para vender el actual piso en el que vivo, además ahora ha bajado de precio, pero ellos no lo han bajado. Propongo un botín!!! Aparecer todos en farré y perdir la devolución de los pagos, o que rebajen el precio de la vivienda. Tenemos que unir las fuerzas!!!


 
V
ve i na
11/09/2008 11:38
Per cert, vas poder veure la foto de la piscina? que et va semblar?
Igual aquesta tarde ens passem per l´obra, a veure com va... :)
Fins aviat!!
 
V
ve i na
11/09/2008 11:34
Si, és una planta baixa. La veritat és que ens encanta :) I si no fos per això, potser ja ho haguéssim deixat estar.

Nosaltres encara no hem portat cap paper al banc, potser que comensem a fer-ho, no? jeje. Hem anat a parlar pero no hem començat amb el papeleo. Ja me diràs quan ho sàpiguis lo del 60%... :S

Serà la primera vegada que vivim a la Bordeta però ens agrada la zona, i segur que el Parc de l´Aigua quedarà molt bonic. Vosaltres ja sou d´allí?

Estem amb tu amb lo de mirar les coses amb lupa, penso queixar-me de lo més minim, i espero que ens ho arreglin abans d´escripturar.

Així que tindrem pis per Nadal...



 
O
olgaflo6
08/09/2008 20:17
donks no es just les modifikacions ja k per contracte fika explicitament k no s´acepten i si auns si i a daltres no, no krec k sigui gaire legal, pero espero k les kalitats siguin les pactades i la col.locacio impekable i no shagi danar amb lupa en buska del possible defecte
 
V
ve i na
07/09/2008 20:44
Nosaltres tenim un duplex, i tot i que tampoc ens han deixat fer modificacions, hem vist que altres si que en tenen. També ens van dir que era gent d´allí (arquitectes, gent propera a Volumetric...) però sabem del cert que no és així, dona la casualitat que sabem d´un que s´ha fet canvis i és totalment alié a la constructora. Potser s´ha de ser VIP per a que et tinguin en consideració... :)
També hem vist la casa per dintre i ja vam veure que l´habitació de matrimoni era justa, de fet hem parlat amb alguns compradors de les cases (ens hem vist per l´obra) i tots es queixen d´això. Inclús ens han comentat que a les noves cases que estàn començant han modificat aquest aspecte per les queixes de la nostra promoció.

Respecte a la hipoteca, nosaltres vam anar fa menys d´un mes i ens fan el 80%. Jo espero que ho mantinguin pq sinó nosaltres també tindrem problemes...!! Potser és diferent per a les cases... Qui t´ho va dir això, el Francesc de Caixa Manresa?

I lo de la piscina, casi et confirmo que nomès hi haurà una piscina... Ho vam veure el dia del pis pilot i ja està mig fet (està tot el forat i es veu perfectament com quedarà) i està just al mig. Amb l´espai que hi ha a la zona comunitaria i donada la ubicació de la piscina, no crec que hi càpigui una altra... A la galeria vaig pujar una foto del forat.

Et vec disgustada amb la casa... Ja veuràs que quan la veguis quedaràs més contenta. Fíca-li pressió al Valentí per a què us la enssenyi ja, res d´quí dos dissabtes!! ;)

Parlem per aquí Ramona72,
Que vagi tot molt bé!!

 
V
ve i na
06/09/2008 22:18
Hola Ramona72, que bé que hi hagi una veïna més per aquí...
Nosaltres també estem molt descontents amb el tema dels canvis. Creiem que coses tan importants com per exemple la situació de radiadors i punts de llum els haurien de consultar amb els clients (com sé que fan altres constructores) i moltes coses més que potser són secundàries però també importants.
No sé quins canvis us interessen i a qui us heu adreçat però t´aconsello, si no ho has fet ja, que et fiquis en contacte amb l´oficina de PLM a Lleida. No admeten canvis en calitats ni demès però si és alguna cosa important potser et solucionen algo. A nosaltres sempre ens han rebut molt bé.
Jo tampoc crec que els tinguin al novembre. Avui hem estat donant una volta i està avançat però queden moltes coses encara.
Has anat a veure el pis pilot? Qué t´ha semblat?
Mooooolta sort amb la venda del pis, nosaltres hem estat un any per fer-ho :S
 
V
ve i na
12/08/2008 14:08
En caixa Manresa nos dijeron que querían empezar a escriturar en Octubre.
Nosotros hace un año y medio que firmamos pero sé que hay gente que espera desde hace mucho más.
Ya nos diràs qué te parece cuando vayas a ver el piso piloto.
 
O
olgaflo6
12/08/2008 13:07
por fuera parece bonito cunado vea el interior t dire,pero lo peor es el retraso en la entrega
 
V
ve i na
12/08/2008 13:01
Nosotros estamos en el 3.
Qué te parece a ti en general la promoción? nosotros conocemos a algunas familias que han comprado aquí y no están del todo contentos.
 
O
olgaflo6
12/08/2008 12:03
stamos en el 1 y tu nos lleva valenti
 
V
ve i na
12/08/2008 11:57
Aunque he de reconocer que estaba un poco desilusionada con algunas cosas antes de verlo, me gustó.
Creo que hay cosas que están un poco "pasadas de moda" o que actualmente se hacen diferente, pero básicamente tenemos lo que hemos firmado.
Cambiaría por ejemplo: horno debajo de la vitro (mucho más cómodo en columna) ; mandos de vitro en el horno ; no me gustó tampoco la puerta-espejo del armario empotrado ; y sobretodo las luces de casi toda la casa en la pared, no es nada práctico, por no decir la escasez de modelos para este tipo de iluminación.
En qué bloque estas? que comercial te lleva?
 
O
olgaflo6
12/08/2008 11:39
todavia no nos han avisado para ver el piso piloto, que tal esta cumple tus espectativas?
 
V
ve i na
06/08/2008 18:02
Entonces seremos vecinos... :)
Ya has visitado el piso ó casa piloto? Qué te parece?
 
O
olgaflo6
30/07/2008 22:12
yo vivre ahi
 

Fin del hilo
143  mensajes<1234
© 2002-2024 - HABITATSOFT S.L.U. CIF B-61562088 c/ Josefa Valcárcel, 40 bis 28027 Madrid
Contacto |  Publicidad |  Aviso Legal  |  Blog |  Catastro |  Facebook |  Twitter
Vocento